mobilemenu

Játék a formákkal, vonalakkal

kék

Megbízóimmal történt első találkozásunk alkalmával szembesültem egy fontos kívánalommal: kék színnek lennie kell majd a házban.


Egy Galériás Családi Ház Varázsa

101__.jpgMint lakberendező, mindig is vártam azokat a projekteket, amikor még csak a terveken létezik az otthon, és szárnyalhat a fantáziánk.
Ideális időpontban kerestek meg a megbízóim, amikor az építkezés még csak a tervezés szakaszában járt, és azonnal tudtam, hogy ez egy különleges munka lesz.

 

 


Balaton


Nappali

Balaton, napfény, zöld víztükör és szél a vitorlázáshoz - mindez egy alapos odafigyeléssel berendezett lakással kiegészülve, mi más kellene egy kellemes szezon eltöltéséhez Füreden?


Itt a cipő... Hol a cipő?

IMG_20210217_155840.jpg

10 évvel ezelőtt távtervezés keretében csak a konyha tervezésére kaptam megbízást, ebben a másfél szobás budai lakásban. Akkor ügyfelemmel személyesen nem is találkoztam.

Tavalyi évben újra megkeresett, hogy most az egész lakást szeretné felújítani.


Cicákra hangolva?

web02-1.pngMondhatnám, hogy a cicákhoz lettek kitalálva a színek, de valójában ezt csak most láttam, ahogy az elkészült lakás fotóit válogattam, hogy nagyon is illenek képbe.


Egy angyal mindig velünk volt

NappaliMinden értelemben így volt ennél a projectnél. Hosszú, közös munka végeredménye ez a lakás.


Hálószoba újragondolva

hálószobaEbben a lakásban 12 évvel ezelőtt jártam először. Mindig más-más helyiség felújítása volt a feladat. Most a hálószoba került sorra.
Kedvenc mondatom: „Marcsi, megbízunk benned. Biztosan jó lesz, amit kitalálsz.”


A narancs konyhabútor maradt

konyhaA tervezés alappillére a narancs konyhabútor volt.

...na, ennek a fele sem igaz.

A valóság az, hogy a korábbi tulajdonosok itt hagyták ezt a vidám színű konyhabútort. Ennek okán jött az ötlet, hogy mi lenne, ha még egyszer megjelenítenénk azt valahol. Fiatal megrendelőimnek tetszett az ötlet és kicsit félve, de belementek. Ma már úgy gondolják jó döntés volt.


Végre beköltöztünk

web16.jpgEzt a mondatot szeretem hallani a hosszú, közös munka után. Nagyon jó érzés együtt örülni a megbízóimmal. Manapság különösen nehéz egy építkezést végig „zongorázni”. Ebben az esetben egy komoly partitúra is íródott az idő folyamán.


A lámpák maradtak

 

lámpák

Na, itt tényleg megvalósításra került a lámpakiosztási tervem. Minden lámpa maradt.

  „Marcsi mi szeretjük a fényeket, vagyis sok lámpát szeretnénk és ezért is választottunk téged.” 

 


XX-ból a XXI. századba

konyhaVolt ott egy fal, de minek? lebontottuk. Nem száműzzük a háziasszonyt a zárt konyhába!

A Pantone minden évben megválasztja az év színét. 2017-ben győztes szín a Greenery lett. Ez nem az a szín, de nekem tetszik.


Nőcis lakberendezés

kristálySzivárvány fények egy nőcis lakásban

Szögletes vonalak, modern, minimál jegyek a tulajdonos kérésére kerültek be a lakásba. A kezdetek kezdetén határozottan tudta, hogy milyen színvilágban szeretné leendő lakását berendezni. Barna, bézs, fehér némi arannyal hangzott a kívánság.

 facebookemail