mobilemenu

A narancs konyhabútor maradt

narancs01.jpg

A tervezés alappillére a narancs konyhabútor volt...
...na, ennek a fele sem igaz.

A valóság az, hogy a korábbi tulajdonosok itt hagyták ezt a vidám színű konyhabútort. Ennek okán jött az ötlet, hogy mi lenne, ha még egyszer megjelenítenénk azt valahol. Fiatal megrendelőimnek tetszett az ötlet és kicsit félve, de belementek. Ma már úgy gondolják jó döntés volt.

 

Ami még maradt ennél a lakásnál az, a nappaliban lévő kanapé. Konyhabútor színéből jött az ötlet, hogy mi lenne, ha még egyszer megjelenítenénk azt valahol. Fiatal megrendelőimnek tetszett az ötlet és kicsit félve, de belementek. Ma már úgy gondolják jó döntés volt.

 

Előtér, konyha, étkező, nappali funkciók egy légtérben találhatóak. Konyhapult kellő takarásban van a nappali felől. Ezzel megakadályozva azt, hogy a nappaliban tartózkodó vendégek belessenek a készülődés folyamatába vagy éppenséggel a maradványaira rálássanak.

 

narancs02.jpg

Lakók elsőszámú kérése az volt, hogy a nappalit valamilyen módon szeparáljuk el a többi területtől. Ezzel egy vendégszoba funkciót is kapott a nappali. Na jó, ha nem is egy külön szoba lett így leválasztva, de például nyugodtan aludhatnak majd a vendégek, mialatt a háziak már a reggeli készítéssel foglalatoskodnak.

 

Leválasztást oly módon oldottuk meg, hogy kihasználtuk a tér közepén álló strangot. Kicsit fölhizlaltuk, mert az előtér felől egy szekrénnyel toldottuk meg, a nappali oldaláról pedig bioetanol kandallót helyeztünk el. Kandalló fala mögé lettek elrejtve a panelek.

 

 

Öt illetve 3 panellel lehet teljesen lezárni ezt a részét a lakásnak.

 

narancs04.jpgMeglévő álmennyezet tagozathoz csak kis mértékben kellett hozzányúlni a kivitelezés során.

 

Házimozi rendszer a megfelelő hangosítással, projektorral, vetítővászonnal is most került kialakításra. Az elektromos függönymozgatásról pedig már nem is beszélve. Kellemes, élvezhető otthont sikerült kialakítanunk a közös munkánk eredménye képen. Köszönöm megbízóim pozitív hozzáállását a közös tervezéshez.

 

 

    

vissza

facebookemail