mobilemenu

Balaton

 

Az első emeleti lakásba belépve már az előszobában megjelenő anyagok és tárgyak jelzik a lakás hangulatát és stílusát. Minőségi darabok és összhangban lévő kiegészítő elemek, mint például a fogantyúk, kilincsek és lámpatestek, mind ezt erősítik.

előszoba

A konyhasarok, étkező és nappali egy légtérben került kialakításra. A tulajdonosok nem gondoltak nagyobb főzésekre vagy vendéglátásra - ez a lakás kis családjukra lett szabva. Azonban ennyi négyzetméter elegendő volt nekik, és a nappaliból és a hálóból egyaránt elérhető kellemesen árnyékos teraszon többen is elférnek, itt az aprónépek pedig kreatív tudásukat is kibontakoztathatják.

nappali

A közös térből kétszárnyú tolóajtón keresztül jutunk a hálóba. A jobb oldali fal teljes egészében gardróbszekrényt kapott, míg az ágy mögötti falfelület kárpitozott elemekkel lett burkolva. Az ágy kétoldalán a kedvenc falilámpám kapott helyet.

háló

Lakás egyetlen vizes helyiségében kapott helyet a mosdó, zuhanyfülke, WC és egy nagyobb tároló szekrény. Azonos anyagokból válogattuk össze a csaptelepeket, bútorfogantyúkat, törölközőtartókat, de még az élvédőket is a burkolatokhoz. Másik nagy kedvencem ebben a lakásban a fürdőben alkalmazott hidegburkolatok.

fürdő

Közös munkánk során kifejezetten élveztem az anyagválasztásokat és az azt követő tervezési folyamatot. Tudtam, hogy a színek, felületek nagyon jól passzolnak majd egymáshoz. Nem lesz hivalkodó, csiri-biri, innen-onnan megtetsző anyagok halmaza.

anyagok

anyagok

Köszönöm a megbízóimmal töltött közös órákat, melyek kedves, vidám hangulatban teltek. Minden esetben gyors és konkrét válaszokat kaptam a kérdéseimre. Köszönöm a Deco-Desing csapatának a lehetőséget a közös munkához. Jó csapat voltunk.

 

vissza

facebookemail