mobilemenu

Lakberendező magazin 2009

LAKBERENDEZŐ MAGAZIN Zámborszky Éva riportja

AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK

geberitA HANSA-GEBERIT pályázat számítógépes kategória győztese DEÁK MARCSI, aki bármilyen pályázaton is indul, biztos, hogy dobogós helyezést ér el.

ZÉ: - Mi inspirál abban, hogy egy adott pályázaton részt vegyél?
DM:  Tréfásan úgy is érvelhetnék, hogy épp ráérek-e, de persze ennél sokkal több tényező befolyásol ebben. Indultam már a Hansa Álomfürdő pályázatán, ott is és most a Geberittel közös kiírásban is az fogott meg, hogy nagyon korrekt volt a megfogalmazás, egyértelműek a feltételek.

ZÉ: - A pályázat díja milyen súllyal esik latba?
DM: Szakmai útra szinte csak ilyen módon lehet kijutni, ezen kívül imádok utazni, így hát nem is volt kérdéses, hogy benevezek-e. Az ISH különben is olyan esemény, amire legalább egyszer minden szakmabelinek el kellene mennie, számomra rendkívüli élmény volt minden szempontból.

geberit1.jpg

ZÉ: - Milyen egyéb hozadéka van egy pályázatnak?
DM: Mindegyikből tanulhat az ember. Nagyon szimpatikus volt, hogy előzőleg a Geberit és a Hansa tartottak egy kötelező oktatást, mivel számomra fontos a szakmai továbbképzés is. A mi munkánkban a belbecs ugyanolyan fontos, mint a külcsín, hiszen nem díszletet tervezünk, hanem élhető tereket.

ZÉ: - Miért pont lila?
DM: Nagyon régóta vágyom arra, hogy tervezhessek lila színű enteriőröket, akár egész lakást is, de erre még nem kaptam felkérést, addig is ebben a fürdőszobában kitombolhattam dizájn-elképzeléseimet.

geberit3.jpg

 

 

 

ZÉ: - A zsűrinél már célba ért ? - A kör formát is kedveled? Ahogy nézem a képeket, olyan érzésem támadt, mintha egy pazar yacht fürdőjében járnék, a dekorcsempe hullámzása is ezt idézi elém. Az áramvonalas, kétfunkciós Geberit is remekül beleillik ebbe a koncepcióba.

DM: Valójában a gyönyörűséges Hansa Murano ihlette ezt a formát, ezért ismétlődik a tükrön, ajtón, ablakon. Velence mellett, Murano szigetén készül a csaptelep és lámpa üvege, talán nem a véletlen műve, hogy ezt juttatja eszünkbe.

ZÉ: - Gratulálok Neked ehhez a szép eredményhez és kívánom, hogy a lila álom minél többször valósággá váljon.

 

 

   

vissza

facebookemail